Demens hjælp- aflastning med god samvittighed

Vidste du, at antallet af borgere med demens fordobles de næste 20 år? Og at risikoen for at udvikle stress, depression og udbrændthed er væsentlig forhøjet hos de pårørende?

Er du pårørende og har du brug for et pusterum?

Mange pårørende, til ægtefæller med demens, forsøger det bedste de kan, for at holde sammen på en hverdag, hvor demens sygdommen fylder mere og mere. Med en hjemmesygeplejerske privat, så er der hjælp til  pårørende til demente.
Den raske ægtefælle kan ofte opleve sig isoleret, udmattet og i mangel på social kontakt, fordi det at have en ægtefælle med demens eller andre kognitive udfordringer boende hjemme, kræver rigtig meget af den raske ægtefælle. Mange oplever at batterierne er flade, men det er svært at bede om hjælp og måske særligt svært er det at hjælpe som børn i en travl hverdag.

Vi sørger for hjælp til den demente – i hjemmets trygge omgivelser

Der er ingen tvivl om at hjemmets trygge rammer, med de kendte rutiner, rolighed og historier betyder meget for følelsen af tryghed og identitet for den demensramte.
Hos Curant privatsygepleje har vores privat hjemmesygeplejersker blandt andet specialiseret sig i at tilbyde demens sygepleje i eget hjem. Vi sørger for trygheden og rutinerne, samt fastholdelse og træning af egne færdigheder. Vi lægger vægt på langsomhed, tålmodighed og værdighed, samt for at den raske ægtefælle kan komme ud og få ladet batterierne op.
Vi følger Alzheimersforeningens anbefaliger: Behandling, pleje og omsorg til personer med demens
Nogle vælger at få alt deres hjælp privat, andre at kombinere kommunal hjælp med specialiseret privat sygepleje.

Med demens sygepleje, kan I få aflastning nogle timer dagligt, ugentligt eller om natten. Vi kan også træde til, hvis den ene ønsker at tage på ferie eller til en komsammen med venner alene.

Ønsker du at vi løser flere opgaver når vi er i hjemmet, så kan du her se hvad vi tilbyder af privat sygepleje

Priserne ser du Her

Kontakt os allerede idag

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 29 87 60 90 eller at skrive til mig via kontaktformularen her.

Så vender vi tilbage til dig, og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med en individuel løsning der passer dig.

Vi glæder mig til at høre fra dig.