Hospice i eget hjem – terminal pleje med tid til omsorg

En værdig og tryg afslutning på livet – vi tilbyder pasning af døende i eget hjem. At være terminal patient og skulle sige farvel til sine kære bringer sorg med sig. I denne fase er overskuddet til mange andre ting ikke til stede. Flere ønsker at sige farvel til livet, i trygge rammer i eget hjem. Som pårørende kan det både være trygt at det foregår derhjemme, men der kan også være usikkerhed forbundet hermed.

Kommunen tilbyder terminal patienter punktbesøg i løbet af hele døgnet. Der er dog stadig mange timer, hvor I er alene. I kan vælge at vores private sygeplejersker er et supplement til hjemmeplejen og hjemmesygeplejen, eller at vi tager helt over på alle opgaver.

En afslutning hvor der er tid til at holde i hånd og skabe ro

I kan have bekymringen for om der kommer smerter eller uro, hjælp til at sikre at der kommer de rigtige hjælpemidler fra kommunen, eller den korrekte medicin fra lægen. Kræfterne og overskuddet til at samle alle trådene med kommune/sygehus/læge/m.m kan være små.

Vi tilbyder terminal pleje i det antal timer der ønskes. Det kan være alt fra 2-24 timer i døgnet. Vi følger den lægelige ordination i forhold til givning af lindrende medicin. Vi er der i den tid, I behøver os og støtter og våger og sikrer, at man er smertedækket og lindret i den sidste tid.

Det er trygt at vide at der er en sygeplejerske til stede, så man som pårørende også kan få hvilet ind i mellem.

Med hospice i eget hjem, er vi hos jer og er med til at skabe ro og holde overblik, så det bliver lettere at sige farvel til livet omgivet af sine kære og uden smerter.

Der kan være behov for hjælp til flere sygeplejeopgaver, her kan du se hvad vi tilbyder af privat sygepleje

Kontakt os allerede idag

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 29 87 60 90 eller at skrive til os via kontaktformularen her.

Så vender vi tilbage til dig, og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med en individuel løsning der passer dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.