Fagligt funderet og med hjertet på rette sted

Sygeplejerskerne hos Curant Privatsygepleje er håndplukkede, med mange års bred erfaring. Det er også sygeplejersker, der står på et sundt værdisæt og aktivt har tilvalgt at være privatsygeplejerske. Det er det bærende ønske om at ville gøre en forskel for klienter i eget hjem, for at levere høj kvalitet og frem for alt – at have tiden til det enkelte menneske, der kendetegner sygeplejerskerne.

Jeg selv, har været sygeplejerske siden 2003. Jeg har en bred erfaring både fra hospital og som hjemmesygeplejerske. Igennem de seneste 10 år har jeg arbejdet som leder i det offentlige og det private.

Jeg har sideløbende arbejdet freelance for forskellige private firmaer som kvalitetsansvarlig og stået for opbygningen af den sygeplejefaglige dokumentation. Dette gør at Curant privatsygepleje står på et solidt fagligt fundament, der lever op til kravene fra styrelsen for patientsikkerhed. Jeg er vant til at samarbejde smidigt på tværs af sektorer og forskellige samarbejdspartnere, som privat praktiserende læger, hospitalet, apoteket, special læger, fysioterapeuter m.fl.

Jeg har igennem årene mødt mange mennesker som ønsker mere end det, som det offentlige sundhedsvæsen kan tilbyde. Mit ønske om at bidrage til et værdigt ældreliv og en værdig afslutning på livet i eget hjem, er grundlaget for etableringen af Curant privatsygepleje.

Hos os møder du et højt sygeplejefagligt niveau, med en høj etik og et bærende ønske om at drage omsorg for andre. Vi støtter, tager over og er til stede, så I som pårørende kan få skuldrene ned og så den enkelte oplever værdighed i eget liv.

Pernille Kromann Sams

privat sygepleje

Pernille Kromann Sams, Ejer af Curant Privatsygepleje

Kontakt os allerede idag

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 29 87 60 90 eller at skrive til os via kontaktformularen her.

Så vender vi  tilbage til dig, og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med en individuel løsning der passer dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.